اخبار بروجردویژه ها

اولین تلی سیژ لرستان در بروجرد راه اندازی شد/ بیست سال چشم انتظاری

عکس: پوریا مهدوی

روزهای بروجرد- پس از گذشت ۲۰ سال از زمان کلنگ زنی، با همت شهردار بروجرد خط تله سیژ تپه شهدا (چغا) بعنوان اولین تله سیژ استان لرستان، امروز طی مراسمی راه اندازی شد.

تفرجگاه تپه چغا از جمله اماکنی در شهر است که بعنوان نماد و سرمایه بروجرد، پتانسیل بالایی برای اجرای طرحهای گردشگری دارد و با اجرای طرح های زیربنایی در آن، می توان این تفرجگاه را بعنوان یک جاذبه و مقصد گردشگری مناسب به مسافرین معرفی نمود.

در همین راستا خط تله سیژ این تپه، روز دوشنبه طی برگزاری مراسمی با حضور شهردار محترم، اعضای محترم شورای اسلامی شهر، مدیران شورای اداری و شرکت الوندیار همدان (مجری پروژه) به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری بروجرد، مهندس میدانچی نماینده شرکت پیمانکار در خصوص معرفی مشخصات این پروژه اظهار داشت: تا سال ۹۵، اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان برای راه اندازی این پروژه صرف شده بود و این پروژه تا اتمام، فاصله زمانی درحدود یکسال دیگر نیاز داشت که با مساعدت های شهردار محترم و انجام تلاش های شبانه روزی، فعالیت های باقیمانده این پروژه اعم از نصب موتور، صندلی، دینام و … در بازه زمانی حدوداً یکماهه به انجام رسید.

وی در ادامه افزود: این خط تله سیژ با ظرفیت ۳۰ صندلی در مسیری به طول ۴۵۰ و ارتفاع ۲۵۰ متر به بهره برداری رسیده است بطوریکه زمان هر سفر آن به مدت ۱۶ دقیقه به طول می انجامد.

 دکتر جافری شهردار بروجرد نیز در آئین افتتاح این پروژه از حل شدن مشکل معوقات حقوقی پرسنل در اوایل سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد که پس از انجام این مهم، پرداخت دیون پیمانکاران نیز در دستورکار شهرداری قرار خواهد گرفت.

عکس: پوریا مهدوی

 وی در ادامه اظهار داشت: این اولین پروژه نیمه تمامی در بروجرد بود که به سرانجام رسید و شهرداری در نظر دارد تا در ادامه به پروژه های نیمه تمام دیگر خود در سطح شهر، ورود پیدا کند. دکتر جافری در انتها ابراز امیدواری کرد تا مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری بروجرد در سایه همدلی و تعامل بتوانند کاستی های موجود را جبران و در سال آینده خدمات ارزنده ای را به شهروندان بروجردی ارائه نمایند.

تگ ها

مقالات مشابه

2 thoughts on “اولین تلی سیژ لرستان در بروجرد راه اندازی شد/ بیست سال چشم انتظاری”

  1. در شرایطی که از جانب مرکز توجهی به بروجرد برای اجرای طرح های مهم صنعتی و عمرانی نمیشه تنها راه برون رفت بروجرد از بن بست فعلی توسعه زیرساخت های گردشگری از طریق جذب سرمایه گذار بخش خصوصیه ، تکمیل مجتمع های دیپلمات، هشت بهشت و حامیان کیش باغ فدک، احداث شهربازی و باغ مینیاتوری، توسعه باغ و دریاچه فدک تا نزدیکی میدان عشایر، تبدیل خیابان جعفری به پیاده راه و احیا بافت تاریخی طرح هایی هستند که در صورت اجرا پای سرمایه گذار رو برای اجرای هتل و مجتمع های بزرگ گردشگری بازو به دنبال اون شاهد جذب گردشگر و شکوفایی اقتصادی هستیم

    1. امروز ۱۱تیر ۱۴۰۳ هست برای مسافرت به شهر لرستان امدم علارغم تعریف هایی که شنیدم کمبود امکانات رفاهی و گردشگری در این شهر خرم اباد دورود الشتر و بیشه و ابشار ابگرم و سلسله و … موج میزد و صد حیف که از این همه مکان تفریحی چقدر میشد اشتغال زایی کرد نبود هتل و سویت های تمیز نبود جاده مناسب نبود تابلوهای راه نما نبود تور لیدر گوشه ی از کمبود هایی بود که مارو توی این سفر به زحمت انداخت خیلی شهر زیبایی هست اما به خاطر نبود امکانات فکر نمیکنم دیگه به این شهر بیام امیدوارم مسئولین کاری برای این شهر پر جدابه انجام بدن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این مطلب هم پیشنهاد میشود

Close
Close