اخبار جهان

شهادت سیدحسن نصرالله تایید شد / معاون سپاه در کنار نصرالله به شهادت رسید

روزهای بروجرد- ارتش اسرائیل  جمعه شب در حمله هوایی گسترده و شدید به ضاحیه (حومه جنوبی بیروت) نصرالله را مورد هدف قرار داد.

شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان تایید شد.

به گزارش عصرایران، حزب الله لبنان در بیانیه ای رسمی، شهادت نصرالله را اعلام کرد.

ارتش اسرائیل در حمله هوایی گسترده و شدید به ضاحیه (حومه جنوبی بیروت)،‌ سیدحسن نصرالله را مورد هدف قرار داد.

بعد از این حمله، گمانه زنی ها و خبرهای ضدونقیض درباره وضعیت نصرالله منتشر شد. یک روز بعد یعنی ظهر امروز شنبه،‌ ابتدا ارتش اسرائیل اعلام کرد که نصرالله را به شهادت رسانده است.

بعد از آن هم حزب الله لبنان بالاخره در بیانیه ای رسمی،‌ شهادت نصرالله را تایید کرد.

سیدحسن نصرالله ۶۴ ساله از ۳۲ سال قبل تاکنون رهبری حزب الله لبنان را برعهده داشت.

پیش از این، ارتش اسرائیل اعلام کرد در حمله به ضاحیه برای ترور نصرالله، جنگنده‌ها حدود ۸۵ بمب سنگرشکن را که هر یک به وزن یک تن مواد منفجره داشتند، شلیک کردند.

شهادت معاون سپاه در کنار نصرالله 

 سردار سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان در حمله اسرائیل به بیروت در کنار شهید سید حسن‌ نصرالله به شهادت رسید.

بیانیه حزب الله

حزب الله لبنان در بیانه ای شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل این مجموعه را تایید کرد.

در این بیانیه که با آیه ۷۴ سوره نساء آغاز شد، آمده است: «﴿فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ وَمَن يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا﴾.پس باید در راه خدا کسانى بجنگند که زندگى دنیا را به آخرت می‌فروشند و کسى که در راه خدا می‌جنگد، کشته شود یا پیروز گردد، به‌زودی پاداشى بزرگ به او خواهیم داد.سید و سرور مقاومت و بنده صالح چون شهیدی بزرگ، رهبری شجاع، دلاور، حکیم، بصیر و مؤمن به جوار پروردگار شتافت؛ کسی که در مسیر رضای او حرکت کرد، به قافله جاویدان شهدای کربلای نورانی پیوست.در ادامه این بیانیه آمده است که سرانجام سید حسن نصرالله نیز به یاران شهید خود که قریب به سی سال راه آنها را ادامه می‌داد، پیوست. رهبری که آزادسازی لبنان در سال ۲۰۰۰، پیروزی مقاومت در سال ۲۰۰۶ و در سایر نبردهای حمایت از فلسطین، غزه و مردم مظلوم فلسطین را در کارنامه خود دارد.

 

سیدحسن نصرالله

حزب‌الله، مصیبت وارده را به صاحب عصر و زمان (رضوان‌الله تعالی علیه)، ولی امر مسلمین حضرت سید علی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مراجع عظام، مجاهدین و مؤمنین تسلیت گفت و به ملت مقاومت، مردم صبور و مجاهد لبنان، امت اسلام و همه آزادگان و مستضعفان جهان و خانواده محترم و صبور ایشان تسلیت گفت.

 

مقاومت لبنان در ادامه این بیانیه، دستیابی سید حسن نصرالله به مقام والای شهادت را تبریک گفت و اعلام کرد: «دریافت عالی‌ترین مدال الهی، نشان امام حسین علیه السلام، تحقق گرانبهاترین آرزوها و بالاترین درجات ایمانی را به جناب سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان تبریک می گوییم. او در حمله صهیونیست‌ها به ضاحیه جنوبی بیروت، به عنوان یک شهید در راه بیت المقدس و فلسطین، به همرزمان شهیدش و موکب پاک و مقدسشان پیوست.حزب‌الله سپس خطاب به «مجاهدان سرافراز و دلاوران پیروز مقاومت اسلامی» اعلام کرد که «شما امانت آن شهید عزیز هستید، شما برادران او هستید که سپر تسخیر ناپذیر او و تاج دلاوری و رستگاری رهبر ما بودید. فرمانده ما، همچنان با اندیشه و روح و خط و رویکرد مقدس خود در میان ماست و شما نیز همچنان در عهد وفاداری و پایبندی به مقاومت و فداکاری تا پیروزی هستید».

سیدحسن نصرالله که بود؟

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در حمله شدید اسرائیل به ضاحیه (حومه جنوبی بیروت) ، مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.

به گزارش عصرایران، سید حسن نصرالله متولد ۱۹۶۰ میلادی ،‌به هنگام شهادت ۶۴ ساله بود.

این روحانی شیعه و فعال سیاسی لبنان از سال ۱۹۹۲ میلادی، رهبری حزب الله لبنان را برعهده دارد. حزب الله لبنان مجموعه سیاسی – اجتماعی و نظامی است که در سال ۱۹۸۵ – یعنی ۳۹ سال قبل از سوی شماری از فعالان شیعه لبنان برای حمایت از شیعیان لبنان و مبارزه با اشغالگری اسرائیل در خاک لبنان تاسیس شد.

شهادت نصرالله تایید شد / بیانیه حزب الله / معاون سپاه در کنار نصرالله به شهادت رسید

نصرالله بعد از  دو روحانی به نام های صبحی طفیلی و سیدعباس موسوی به دبیرکلی حزب الله لبنان رسید.
سیدعباس موسوی دبیرکل وقت حزب الله هم در حمله ارتش اسرائیل در سال  ۱۹۹۲ به شهادت رسید.

او متولد لبنان است و در حوزه علمیه در شهر بعلبک در جنوب لبنان تحصیل کرد. وی بعد از آن به عضویت حزب شیعی امل درآمد. نصرالله در سال ۱۳۶۶ برای ادامه تحصیلات حوزه به قم رفت و دو سال در این شهر به تحصیل پرداخت. وی در این مدت زبان فارسی را یاد گرفت. نصرالله در سال ۱۳۶۸ به دلیل شدت گرفتن تنش در لبنان به کشورش بازگشت.

اجبار اسرائیل به عقب نشینی از مناطق اشغالی جنوب لبنان در نتیجه فعالیت های ضداسرائیلی واحدهای نظامی حزب الله،‌ از جمله دستاوردهای رهبری نصرالله است.

 

تگ ها

مقالات مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این مطلب هم پیشنهاد میشود

Close
Close